Prokuroria sekuestron kamerat e sigurisë dhe kartelat e ‘Shefqet Ndroqit’, hetime për stafin spitalor që kishte lidhje me Tire Alldervishin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *