Prodhimi i Vajit të Ullirit. Ismet Yzeiri është shprehur se këtë vit ka një rritje të prodhimit të ullirit dhe vajit .

Sipërmarsi, Ismet Yzeiri

Nje nga prodhuesit e vajit te ullirit ne Fier Ismet Yzeiri eshte shprehur se kete vit ka nje rritje te prodhimit te ullirit dhe vajit .


Fieri dhe Mallakastra jane rrethet qe kane nje fond prej afro 2 milion rrenje ullinj.

Kete vit si pasoje e rritjes se sasise se ullirit ka dhe nje renie te cmimit ne treg .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *