VENDI

POLICIA PROÇEDON PENALISHT 47 SHTETAS BRENDA NJË JAVE

47 shtetas jane proceduar  penalisht per vepra te ndryshme penale nga ana e drejtorise vendore te policise se Fierit. Nderkohe nga qarkullimi rrugor jane vendosur 791 masa administrative per shkelje te ndryshme si dhe jane terhequr 30 leje drejtimi.