Uncategorized

POLICIA NE KUADER TE MASAVE PER NDALIMIN E PERHAPJES SE KORONAVIRUSIT


Kjo eshte panorama e qytetit te Fierit ku rruget jane te boshatisura dhe nuk qarkullojne automjete. Ndersa policia ka shoqeruar 6 persona per shkelje te rregullave te qarkullimit.