Po pastronte dëborën mbi makinë, shihni çfarë ‘i vjen’ nga qielli dhe i shkatërron mjetin (VIDEO)


Një ngjarje e rëndë dhe tepër e çuditshme ka ndodhur në Rusi.

Një burrë ishte duke pastruar makinën e tij nga bora që e kishte mbuluar, por pas pak sekondash diçka e papritur ndodhi.

Një copë e madhe hekuri ra nga pallati dhe e tmerroi 27-vjeçarin. Pllaka e betonit ra mbi makinë dhe e ndau në mes.

Fatmirësisht i riu lëvizi në kohë, ndërsa gjithçka u regjistrua nga kamerat e sigurisë.

Ndiqni Videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *