VENDI

PERFUNDON KAMPIONATI I SHAHUT PER SHKOLLAT E MESME TE QYTETIT


Ka perfunduar kampionati I shahut per shkollat e mesme per djem dhe vajza ne qytetin e Fierit. Kampionati I organizuar nga qendra kulturore dhe bashkia Fier I cili zgjati 3 dite ku pjesemarres ishin 56 konkurrente djem dhe vajza nga 8 shkolla pjesemarrese.