Përditësimi i rasteve aktive me koronavirus në Fier, shpërndarja…


Shtohen rastet ne Covid 19 ne Fier, ndersa nje dite me pare ka pasur nje shtim te rasteve  nga kane rezultuar pozitiv 77 persona ndersa numri i te infektuarve shkon ne 1747 dhe i  jane shtuar edhe  

Të pa punë e pensionista – 29
Mjek Burgu Fier – 1
Punonjes Social – 1
Fasoneri – 5
OSHE – 3
Inxhinier Bashkie – 1
Mësues – 8
Edukatore – 3
Inspektor Policie – 2
Nxënës – 5
Bashkia Patos – 1
Bankers – 1
Instruktor Palestre – 1
Albpetrol – 2
Ekonomist burgu Fier – 1
Ekonomist BKT – 1
Mjek – 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *