VENDI

PD MIRATON NESËR KOMISIONIN E VLERËSIMIT TË KANDIDATËVE PËR DEPUTETË

Gushti do të jetë një muaj aktiv për PD. Demokratët do të vijojnë procesin e përzgjedhjes së kandidatëve, finalizimin e programit qeverisës dhe përgatitjes së strukturave për zgjedhjet.