NJEREZ NE NEVOJE

Pastertia dhe Sinqeriteti


Te ftuar ne studio Everina Tafa drejtoreshe e arsimit, kultures dhe sherbimeve komunitare ne bashkine Roskovec si dhe teologu Trifjol Ngjela pastor i kishes adventiste ne Fier diskutuan per pastertine dhe sinqeritetin si virtyte te nevojshme vecanerisht ne punen humanitare. Gjithashtu u transmetuan edhe pese inserte te familjeve ne nevoje nga bashkia Roskovec dhe e Fierit. Gjate emisionit u permend sesi disa nga keto familje kane perfituar nga bashkia Roskovec nga fondi i rinovimit te banesave.