Paralajmërimi i Bashkisë Vlorë: Priten reshje të dendura shiu gjatë mbrëmjes dhe orëve të para të mëngjesit, shmangni lëvizjet me automjete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *