Kreu / LAJME / VENDI / PARA ME FAJDE DERI NË 20%, 12 TË ARRESTUAR NË, MES TYRE ZYRTARË GJYKATE DHE POLICIE

PARA ME FAJDE DERI NË 20%, 12 TË ARRESTUAR NË, MES TYRE ZYRTARË GJYKATE DHE POLICIE

Rreth Inelda Vallja

Kontrollo Gjithashtu

MJEKU ENDOSKOPIST NE SPITALIN AMERIKAN NE FIER KESHILLA PER HELMIMET USHQIMORE