VENDI

PANIKU NUK IU ÇON ASKUND SILVA BINO JA ELEMENTI KRYESOR PËR TË LUFTUAR COVID 19


Përgjegjësja e Departamentit të Epidemiolgojise dhe Kontrollit të Sëmundjeve Infektive në Instituti i Shëndetit Publik, Silva Bino në një mesazh për qytetarët, thotë se sa e rëndësishme është marrja e masave personale për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.