VENDI

PA HIPOTEKË DHE KUSHTE SIGURIE, BANORËT KËRKOJNË NDËRHYRJE NGA SHTETI

Dhjetra banorë të një pallati ku jetojnë plot 80 familje në lagjjen 8 shkurti në Fier kanë më shumë se 10 vite që jetojnë këtë këtë pallat, por nuk kanë asnjë dokument pronësie. Të shqetësuar për faktin se kanë paguar për shtëpitë që sot jetojnë, banorët këkrojnë ndërhyrje ne shteti.