VENDI

ORGANIZOHET PANAIRI I LULESHTYDHES NE FRAKULL

Për të dytin vit radhazi në Njësinë Adminitrative Frakull në Fier është zhvilluar Festa e luleshtrydhes, një ndër festat e listuara edhe në kalendarin e festave lokale që zhvillohen në të gjithë vendin. E organizuar në formën e një panairi, ku kryefjalë ishtë luleshtrydhja, kjo festë mblodhi bashkë Ministrin e Mjedisit dhe turizmit Blendi Klosi, Zv ministrin e bujqesise dhe zhvillimit rural  Dhimo kote, kultivues luleshtrydheje, banorë të zonës, etj.