VENDI

OFL zbarkon ne Vlore


Dy të dënuar nga Itali për trafik narkotikesh duhet të deklarojnë pasurinë. Burimet bëjnë të ditur se formulari i vetëdeklarimit i është dërguar vëllezërve Altin dhe dhe Mikel Çuçaj të dënuar në Torino të Italisë për trafikim të lëndëve narkotike.