TV APOLLON

bejme ate qe dime, dhe dime ate qe bejme

Nuk vendosnin masken ne rruge policia Fier ben namin me gjoba


Prej 14 tetorit ne Shqiperi eshte miratuar vendimi per vendosjen e maskes edhe ne rruge. Vetem ne kete jave policia e Fierit ka vendosur 210 masa ndeshkuese me gjobe prej 3 mije lekesh te reja per kalimtaret qe nuk vendosin masken ne rruge ndersa mesohet se te pakte kane qene ata qe e kane riperseritur mos vendosjen e maskes. 
Prej vendimit te qeverise shqiptare ne 14 tetor dhe deri me sot ne Fier jane ndeshkuar me gjobe rreth 1130 qytetare . 

 3 mijë lekë është gjoba për çdo person që kapet pa maskë në rrugë dhe 5 mijë lekë për shkelje të përsëritur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mund t'ju interesoje