VENDI

Nisin punimet per landfillin e vlores


Punimet për realizimin e projektit për grumbullimin dhe riciklimin e mbetjeve urbane në Landfilldin e Shërishtës do të nisin sëshpejti.Lajmin e bëri të ditur kryetari bashkisë së Vlorës Dritan Leli gjatë një takimi në bashkinë e qytetit me përfaqësues të bankës Gjermane