Ndërtesa më e lartë në botë, Burj Khalifa në Dubai vishet kuq e zi me rastin e Pavarësisë

Mbrëmjen e sotme ndërtesa më e lartë në në Dubai, Burj Khalifa është veshur kuq e zi me rastin e Pavarësisë së Shqipërisë.

Videoja është në faqen zyrtare të Burj Khalifa ku shkruhet ‘Ndizet Bujr Khalifa me flamurin shqiptar në festën e tyre kombëtare’.

Burj Khalifa është ndërtesa më e lartë në Dubai dhe një ndër më të lartat në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *