NJEREZ NE NEVOJE

Ndershmeria dhe Besueshmeria

Emisioni “Njerez ne nevoje” nga Besnik Sulejmani, 6 Shkurt 2020
Te ftuar ne studio teologet Albert Kanani dhe Trifjol Ngjela folen per rendesine e ndershmerise dhe besueshmerise si bazat kryesore te moralit. Ndershmeria eshte stadi me i larte i moralit te njeriut ndersa genjeshtra konsiderohet mekati me i madh dhe nena e gjithe fajeve te tjera.
Gjithashtu u prezantuan edhe disa inserte te familjeve ne nevoje qe kerkojne ndihme permes ekranit, ku vecanti perbente rasti prekes i 16 vjecarit Anxhel Lico i prekur nga leucemia akute.