Ndërron jetë në moshën 68-vjeçare nga Covid-19 mjeku në Dibër


Një tjetër humbje jetë nga bluzat e bardha për shkak të Covid-19 ka ndodhur në vendin tonë.

Dr. Ibrahim Kaziu ishte mjeku që me profesionalizëm e përkushtim i shërbeu komunitetit të banorëve të Dibres për vite e vite me rradhë, si mjek dhe drejtues teknik ne Spitalin Dibër.

Dr. Ibrahimi nuk ia doli në betejën me virusin e Covid-19, megjithë përpjekjet e stafit mjekësor. Ai ndër vite ka dhënë një kontribut shumë të madh si mjek Pneumolog në këtë qytet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *