VENDI

NDALIMI I GJUETISË, KLOSI NË DIVJAKË DO TË LOBOJMË PËR ZGJATJEN E MORATORIUMIT PËRTEJ 2021

Do te propozoj zgjatjen e ndalimit te gjuetise edhe per 5- vjecarin e ardhshem. Keshtu eshte shprehur gjate nje vizite ne Divjake, ministri i turizmit dhe mjedisit Blendi Klosi.