VENDI

NAFTËTARËT E BALLSHIT SËRISH NË PROTESTË: DO VAZHDOJMË DERI NË ZGJIDHJE TË PROBLEMIT


Për të disatën ditë rresht naftëtarët e Ballshit kanë dalë në protestë. Ata sot janë grumbulluar para prefekturës së Fierit dhe kërkojnë marrjen e pagave të prapambetura. Sipas tyre protesta do të vazhdojë deri në zgjidhje të problemit.