VENDI

MUNGESA E PAGAVE, PUNONJËSIT E UPN PROTESTOJNË SËRISH

Mos marrja e pagave prej 7 muajsh , sigurimet shoqërore prej 18 muajsh  si dhe mos zbatimi  statusit të naftëtarin ka bërë që dhjetra punonjës të UNP Fier të ngrihen në një protestë  përpara institucionit të prefektit. Rreth 70  punonjës të UPN Fier janë mbledhur këtë të hënë për të kërkuar likujdimin e pagave si dhe rikthimin e  tyre ne punë.