Kreu / LAJME / VENDI / MUNGESA E INFRASTRUKTURËS RRUGORE NË FSHATIN ÇINAR, SHQETËSIM PËR BANORËT

MUNGESA E INFRASTRUKTURËS RRUGORE NË FSHATIN ÇINAR, SHQETËSIM PËR BANORËT

Mungesa e  investimeve  ne fshatin Çinar te njesise administrative Fier Shegan  ka bere qe rruget e brendshme te ketij fshati te jene  teper te amortizuara. Pluhuri ne vere dhe balta ne dimer jane shqetesimet me madhore per banoret e ketij fshati.

Kontrollo Gjithashtu

MJEKU I QËNDRËS SHËNDETËSORE FLUKS VIZITASH NGA PUSHUESIT

Per te ofruar  sherbim mjeksesor per pushuesit ne zone turisitike bregdetare te darzezes ka filluar …