Me 2 gishta lart dhe thirrjet ‘Rama Ik’, protestuesit në Lushnje ‘harrojnë’ Klodjanin! Organizatorja: Takohemi në protesta të tjera

Me dy gishtat lart, protesta në Lushnje nuk dukej si një organizim për të kërkuar drejtësi për Klodjan Rashën, të riun që u vra nga policia, por u ngjante protestave të thirrura nga opozita.

Me dy gishtat lart, protesta në Lushnje nuk dukej si një organizim për të kërkuar drejtësi për Klodjan Rashën, të riun që u vra nga policia, por u ngjante protestave të thirrura nga opozita. Në sfond dëgjoheshin në kor thirrjet “Rama ik”, ndërkohë që një nga organizatoret në mbyllje falenderoi pjesëmarrësit dhe u la takim për t’u mbledhur në protestat të tjera.

“Faleminderit për protestën dhe përfaqësimin e madh! Sot Lushnja tregoi që nuk i nënshtrohet diktaturës, nuk jetojmë dot të diktaturë. Natën e mirë dhe takohemi në protesta të tjera”, tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *