Mbyllur prej nje jave Gjykata e Fierit, shkak infektimet nga covid


Gjykata e rrethit Gjyqesor Fier eshte mbyllur prej nje jave . Shkak per pezullimin e punes ne kete institucion eshte bere infektimet me covid te disa punenjesve te gjykates. Sipas nje vendimi te Gjykates jane pezulluar seancat gjyqesore per shkak se nje gjyqtar dhe dy sekretare kane rezultuar pozitiv me covid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *