Mbyllen në Fier kopshtet dhe çerdhet


Per shkak te perhapjes masive te virusit ne Fier dhe numrit te larte te infektuarve eshte vendosur mbyllja e kopshteve dhe cerdheve te qytetit.

Sipas drejtueses se qendres ekonomike te arsimit ne Bashkine Fier prej sot jane mbyllur 8 kopshtw dhe 4 cerdhe ne qytetin e Fierit.

Urdheri per mbylljen e kopshteve dhe cerdheve eshte dhene nga kreu i bashkise Fier pas situates se krijuar dhe rritjes se numrit te infektimeve.

Mendohet se nje hapje tjetër e kopshteve dhe cerdheve do te ndodh ne javen ne vijim duke pare edhe situaten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *