Kreu / LAJME / VENDI / MBROJTJA E TË DREJTËS SË MËSUESVE, SINDIKATA E ARSIMIT MARRËVESHJE ME MAS

MBROJTJA E TË DREJTËS SË MËSUESVE, SINDIKATA E ARSIMIT MARRËVESHJE ME MAS

Mbrojtjes se te drejtave te  mesuesve ne Lushnje u shtohet dhe nje tjeter element. Federata e sindikates se arsimit dhe shkences ne Lushnje ka arritur nje marreveshje kontraktuale me ministrine e arsimit dhe shkences ne lidhje me te drejtat e mesmidhenesve ne  Lushnje.

Kontrollo Gjithashtu

MUNGESA E INFRASTRUKTURËS RRUGORE NË FSHATIN ÇINAR, SHQETËSIM PËR BANORËT

Mungesa e  investimeve  ne fshatin Çinar te njesise administrative Fier Shegan  ka bere qe rruget …