Manastirliu sqaron si do të kryehet vaksinimi anti-Covid, cilat janë grupet prioritare dhe formulari që duhet të plotësohet (Dokumenti)

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu në një kongferencë për media në krah të kryeministrit Rama sqaroi detajet si do të kryehet vaksinimi anti-covid, i cili nis ditën e sotme në Shqipëri. Manastirliu. Manastirliu bëri me dije se grupet prioritare të identifikuara të cilët janë në radhën e parë të marrjes së vaksinës janë personat me rrisk, si dhe të moshuarit mbi 70-vjeç. Manasterliu paraqiti dhe formularin i cili duhet të plotësohet nga pacientët që synojnë injektimin e vaksinës Pfizer.

“Ndër grupet që janë identifikuar prioritare janë të moshuarit dhe ato me probleme të shumta shëndetësore. Kemi planifikuar vaksinimin e kombinuar, duke vaksinuar personat në risk. Të parët do jenë edhe personat mbi 70 vjeç e me radhë”, sqaroi Manastirliu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *