Lumi Vjosa del nga shtrati, përmbytet tregu i gjësë së gjallë në Vlorë

Prurjet e mëdha të ujit kanë shkaktuar dalje nga shtrati të Lumit të Vjosës në Vlorë.  

Sipas informacione, lumi ka devijuar rrugën normale të tij në afërsi të Urës së Mifolit, çka ka sjellë përmbytje të tregut të gjësë së gjallë.

Ditët e fundit në vendin tonë, reshjet e shumta të shiut kanë shkaktuar shumë probleme dhe qindra hektarë tokë mbeten nën pushtetin e ujit.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *