‘Luftë’ në kryeqytet, protestuesit i drejtohen Zogut të Zi, cili është plani i tyre


Protesta në Tiranë po zhvillohet në të gjitha anët e qytetit, ku të rinj të revoltuar po thyejnë dhe shkatërrojnë institucionet publike dhe gjithçka që i del përpara.

Një pjesë e protestuesve i është drejtuar rrugës së Durrësit, ku po aludohet se turma e të rinjve po shkon drejt Zogut të zi.

Protestuesit i kanë vënë flakën koshave të plehrave, si dhe kanë rrëzuar sinjalistikën rrugore në rrugët kryesore të Tiranës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *