Kreu / LAJME / VENDI / LINJA E PERBASHKET E ENERGJISE PENALIZON PADREJTESISHT BANORET E 6 FSHATRAVE

LINJA E PERBASHKET E ENERGJISE PENALIZON PADREJTESISHT BANORET E 6 FSHATRAVE

Banoret e 6 fshatrave ne njesine administrative Dermenas po vuajne problemet e shkatuara nga energjia elektrike. Kryetaret  e fshatrave Pojan dhe Havalejas i kane kerkuar drejtuesve te shperndarjes se energjise elektrike OSHE te sqaroje opinionin publik ne lidhje me problemin e energjise elektrike.

Kontrollo Gjithashtu

MUNGESA E INFRASTRUKTURËS RRUGORE NË FSHATIN ÇINAR, SHQETËSIM PËR BANORËT

Mungesa e  investimeve  ne fshatin Çinar te njesise administrative Fier Shegan  ka bere qe rruget …