VENDI

LIHET NË BURG MËSUESI I KANTOS I AKUZUAR PËR NGACMIM SEKSUAL


Gjykata e Fierit ka lënë në burgu mësuesin e kantos të shkollës së mesme artistike “Jakov Xoxa” në Fier.
Seanca për masën e sigurisë ndaj 63-vjeçarit Agron Bego u zhvillua mesditën e sotme.
Gjyqtare e çështjes ishte Igerta Hysi dhe Prokuror Ervisa Hyka.