LAJMI I FUNDIT/ Presidenti Francez Emmanuel Macron rezulton pozitiv me COVID-19, ja si eshte gjëndja e tij.

Presidenti Francez Emmanuel Macron ka rezultuar pozitiv me virusin corona. Sipas Pallatit të Élysée, ai doli pozitiv me virusin dhe tani do të qëndrojë në karantinë për shtatë ditë.

Gjëndja e presidentit duket e qëndrueshme, pasi po merë trajtinet e duhura. Macron do të vazhdojë punën e tij nga shtëpia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *