LAJM I FUNDIT/ Niveli i ujit kishte mbërritur në pikën kritike, hapen portat e Hidrocentralit të Shkopetit

Si pasojë e nivelit shumë të lartë të ujit, burime bëjnë me dije se janë hapur portat e hidrocentralit të Shkopetit, nga ku rrezikohet më pas dhe përmbytja e tokave bujqësore.

Burime bëjnë me dije se rrezikohen dhe dhjetra shtëpi nga sasia e madhe e ujit që ka vërshuar. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *