VENDI

LAGJJA AFRIM I RI, BANORET MUNGOJNE INFRASTRUKTURA RRUGORE DHE KANALIZIMET

Edhe pse moti eshte permisuar rruget e lagjes Afrim i Ri jane te pakalueshme per shkak te gropave te mbushuara me uje. Sipas banoreve ankesat e here pas hershme per investimet ne infrastrukture dhe kanalizime,  pushteti lokal i pergjigjet ne heshtje dhe indiferentizem.