Lady Gaga do të këndojë himnin në inagurimin e Biden si President, zbulohen se cilët këngëtarë do të marrin pjesë

Këngëtaret me famë botërore që do të këndojnë në inagurimin e Joe Biden si President me 20 janar janë Lady Gaga dhe Jennifer Lopez.

Himni do të këndohet nga Lady Gaga, ndërsa Jennifer Lopez do të këndojë një performancë muzikore.

Gjatë fushatës së Joe Biden të dyja këngëtaret e kanë mbështetur.

Në cermonin e inagurimit të Biden pritet të marrin pjesë edhe artistët të tjerë, si: Demi Lovata, Justin Timberlake, Bon Jovi, Ant Clemons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *