TV APOLLON

bejme ate qe dime, dhe dime ate qe bejme

Kthehen pas 20 punëtorët që po shkonin drejt Greqisë, qytetari rezulton pozitiv me Covid-19

Autoritetet shëndetësore greke në Kakavijë, sapo kanë thënë kthyer mbrapsht një autobus me 20 punëtore sezonale të cilët kishin lidhur kontrata punë në zonën e Selanikut në Greqi.

Shkak për këtë ka qenë identifikimi me koronavirus i njërti prej punëtorëve sezonale ndonëse ishte pajisur me analizë negative nga një laborator në Korçë.

Testi RAPID qe rezultoi pozitiv beri qe te 20 punetoret te kthehen mbrapsht ne drejtim te Korçes. Nje dite me pare 40 punetore sezonale u kthyen mbrapsht po ne Kakavije pasi njeri prej tyre rezultoi me Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *