KRONIKA, Pezullohet shefi i komisariatit të Skraparit dhe 4 policë të tjerë

Pesë policë në Berat janë pezulluar pasi nuk kryen detyrën dhe nuk kontrolluan vendin për k an abis. Mësohet se të pezulluar janë shefi i komisariatit të Skraparit, shefi i stacionit policor të Poliçanit, një inspektor zone dhe dy efektivë.

Pezullimi i policëve u bë pak ditë më parë për shkak të disa disa bimëve të gjetura në zona të ndryshme të thella malore. Ndaj policëve të pezulluar ka nisur dhe hetimi disiplinor.

B.R / Tv Apollon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *