BOTA

KORONAVIRUSI MË I RREZIKSHËM SE SIDA DHE MALARJA, ÇDO 18 SEKONDA HUMB JETËN NJË PERSON


Vdekjet që lidhen me koronavirusin vazhdojnë të riten çdo ditë e më shumë. Deri më tani ka më shumë se gjysmë milioni të vdekur në të githë botën. Numri i vdekjeve nga COVID-19 arriti në gjysmë milioni njerëz të dielën, sipas një raporti të Reuters, një etapë e rëndë për pandeminë globale e cila po përhapet gjithnjë e më shumë në disa vende.