Kreu / LAJME / VENDI / KLINIKA SYRI SHERBIM TE HEQJES SE PERDES SE SYRIT ME RREZE LAZER

KLINIKA SYRI SHERBIM TE HEQJES SE PERDES SE SYRIT ME RREZE LAZER

Klinika Syri tashme ofron sherbimet e saj edhe ne qytetin e Fierit. Prej nje muaji iu pergjigjet pacienteve ne cdo situate mjekesore per kujdesin e syve, ne saj te aparaturave bashkekohore dhe sherbim te heqjes se perdes se syrit me rreze lazer. Nderhyrjet kirurgjikale qe me pare ofroheshin vetem ne Tirane  tani do te ofrohen si sherbim edhe ne Fier.

Kontrollo Gjithashtu

MUNGESA E INFRASTRUKTURËS RRUGORE NË FSHATIN ÇINAR, SHQETËSIM PËR BANORËT

Mungesa e  investimeve  ne fshatin Çinar te njesise administrative Fier Shegan  ka bere qe rruget …