VENDI

KEQTRAJTOI DHE RRËZOI ISH BASHKËSHORTEN NGA KATI I DYTË I BANESËS, PRANGA 47 VJEÇARIT

Një 47-vjeçar është arrestuar në kushtet e flagrancës nga policia e Patosit ditën e djeshme. Shtetasi S.Rr hyri në shtëpinë e bashkëshortes së së tij, pa pëlqimin e saj, e ka keqtrajtuar, dhe më pas e ka rrëzuar nga kati i dytë i banesës.