Këngëtari Shpat Kasapi kapet me kokainë, çfarë shkruajnë mediat maqedonase

Këngëtari Shpat Kasapi është kapur me drogë të llojit Kokainë ( 2 paketa të vogla ) para 1 muaji në lagjen Gjorce Petrov në afërsi të SP PLANET, shkruajnë mediat maqedonase.

Ai është arrestuar dhe ndaj tij është ngritur padi adekuate. Ai është liruar por ndaj tij do të filloj gjykimi së shpejti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *