Kalohet për gjykim në Gjykatën e Lartë çështja ndaj ish-ministrit Saimir Tahiri dhe ish-drejtorit të Policisë Vlorë Jaeld Çela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *