VENDI

KABINA ELEKTRIKE NE FSHATIN JARUA JASHTE KUSHTEVE TE SIGURISE, RREZIK PER BANORET

Kabina elektrike jashte kushteve te sigurise ne fshatin Jarua te njesise administrative Levan  rrezikon cdo dite jeten e banoreve . Telat percjelles e  te pa siguruar  si dhe mungesa e masave mbrojtese ka ekspozuar te gjithe ndaj rrezikut te renies nen tension , shprehen banoret.