Jane shpallur fitues “Gazetari dhe operatori me I mire per vitit 2020” Gazetaren Fatmira Bajramaj dhe operator Caku Tafaj me Certifikat Mirenjohje”

Shoqata e Gazetareve Fier ka shpallur sot fituesit, ‘Gazetari dhe operatori me I mire per vitin 2020” .
Permes nje aktiviteti te Shoqates se Gazetareve Fier , ishte njoftuar edhe per vleresimin qe do te behej per gazetarin dhe operatorin me te mire te vitit 2020 , te cilet do te vleresoheshin me nje certifikate mirenjohje per kontributin e tyre si gazetare dhe operatore . Pas fjales se rastit nga kryetari I Shoqates Kristaq Thano, i cili ka vleresuar punen e gjithesejcilit kolege ne profesionin e tyre te gazetarit jane shpallur dhe fituesit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *