“Jam vetë babai i një djali të vogël, e marr me mend zemrën e babait të Klodianit”, Veliaj: Reagimi i qytetarëve i kuptueshëm, pemët dhe dritat rraqe janë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *