Izolohet Shtepia e Femijes Vlore. 8 Punonjese karantinohen ne banesat e tyre


Vendimi i ndermjetem karantinimi per shtepine e Femijes ne Vlorë.

Stafi dhe femijet do te karantinohen brenda ambjenteve te shtepise. Brenda shtepise Jane 22 femije nga mosha 0-6 vjec mes te cileve kater te konfirmuar pozitiv.

Te konfirmuar me covid edhe 8 pjestare te stafit te cilet ndodhen te karantinuar ne banesat e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *