VENDI

Iu kerkua te justifikoje pasurine Saimir Taullau dorezon formularin e vetedeklarimit


NJE NGA PERSONAT e shenjestruar nga operacioni forca e ligjit èshtè dhe Lushnjari 50 vjecar Saimir Taullahu.Nderkohe qè pas kèrkeses me shkrimè tè bèrè nga OFL .SHTETASI TAULLAHU ka paraqitur formulatin e vetè deklarimit pèr pasurinè qè ai zotèron dhe burimet e tyre.