VENDI

INVESTIMET NE INFRASTRUKTURE, LELI ME FONDET E BASHKISE DHE QEVERISE

Investimet ne infrastrukture ne rruge dhe ne brendesi te blloqeve te pallateve te banimit do te jene ne vemendjen e bashkise se Vlores. Gjithcka u konfirmua nga kryebashkiaku dritan leli gjate inspektimit te punimeve ne nje prej blloqeve te banimit .